Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Özer Türk Stadı'nda oynanan Aydınspor – İsabeyli Şırlanspor maçında dengesini kaybederek saha ile tribün arasındaki boşluğa düşen bir taraftarın bacağı kırıldı.

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nun son haftasında talihsiz bir olay yaşandı. İsabeyli Şırlanspor'un 2-2 berabere kalarak şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lig'e çıktığı Aydınspor maçının ikinci yarısında bir taraftarın bacağı kırıldı. Aydınspor taraftarlarından Bülent Babayiğit, iki bine yakın taraftarın içinde kapalı tribünde maçı izliyordu. Büyük heyecanla ayakta maçı takip eden Babayiğit, maçın ikinci yarısında dengesini kaybederek tribün ile saha arasında bulunan boşluğa düştü.

BİR BUÇUK METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

İki metre yükseklikten dengesizce düşen Babayiğit acılar içinde yerde kaldı. Babayiğit'e ilk müdahale karşılaşmanın sağlık görevlisi Ümit Özcan tarafından yapıldı. Yaklaşık 10 dakika içinde ambulans stada gelirken, Babayiğit sedye ile ambulansa bindirildi. Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Babayiğit'e yapılan kontrollerin ardından, dengesiz düşmenin etkisi ile sağ bacağında kırık olduğu tespit edildi. Bacağı alçına alınan Babayiğit'in yaşadığı talihsiz sakatlık taraftarı üzerken, taraftarlar Babacan'ı Efeler'deki evine bıraktı.