Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Doğanbey ve Tuzburgazı Mahallesi halkının talebi doğrultusunda ihaleyi almak için harekete geçtiği Karina Dalyanı'nda ihalenin iptal edildiği öğrenildi.

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Doğanbey ve Tuzburgazı Mahallesi halkının geçmişten bu yana geçimini sağladığı Karina Dalyanı için gerçekleştirilecek olan ihale vatandaşların tepkisine neden olmuş, birçok firmanın katılması beklenen ihalede fiyatların çok yüksek olduğunu belirten vatandaş bölgede eylem gerçekleştirmişti.

Karina Dalyanı'ndan geçim sağlayan vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin de ihaleye katılmasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kendilerine sahip çıktığını söyleyerek belediye başkanına teşekkür etmişti.

10 Kasım Çarşamba günü (yarın) gerçekleştirmesi planlanan ihalenin iptal edildiği öğrenildi. İhalenin iptal nedeni ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken farklı kaynaklar tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin de Karina Dalyanı mücadelesine katılması nedeniyle iptal kararının alındığını iddia edildi.