İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Bülent Görücü ilçe başkanlığından istifa etti. Görücü istifa nedeni olarak il yönetimiyle olan fikir ayrılıklarını gösterdi.

İYİ Parti Didim İlçe Başkanlığı'nı Eylül ayında Nuri Büyükpoyraz'dan devralan Bülent Görücü düzenlediği basın toplantısı ile ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Cemal Sarı başkanlığındaki İYİ Parti Aydın il yönetimi ile aralarında fikir ayrılıkları oluştuğunu kaydeden Görücü, 'Herkesin bildiği gibi 16 Eylül'de İYİ Parti Didim ilçe başkanlığına atandım. Parti tüzüğümüzün belirtmiş olduğu süre içerisinde de ilçe yönetimimizi hazırlayarak il yönetimine teslim ettik. Ancak il yönetimi şu anda söyleyemeyeceğim bazı isimlerin ilçe yönetim listesinde yer alması yönünde 'telkin'lerde bulundular. Kendi listemin bozulmasının doğru olmadığını düşündüğüm için il yönetimi ile bir fikir ayrılığı yaşadık. Bu nedenden dolayı da İYİ Parti Didim ilçe başkanlığından istifa etmiş bulunuyorum. Bundan sonraki süreçte İYİ Partili olarak Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin yanında yürümeye devam edeceğim' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’i kabul etti

Görücü'nün istifasının ardından İYİ Parti Didim İlçe Başkanlığı'na getirilecek en güçlü adayın Ali Erol Ökensoy olduğu iddia edildi.