Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı

Süper Lig´in 10. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Sergen Yalçın ve Erol Bulut kariyerlerinde teknik adam olarak 3. kez karşı karşıya gelecek. Yalçın ve Bulut´un geride kalan 2 maçta 1´er galibiyeti bulunuyor.
Ülker Stadyumu´nda yarın oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Erol Bulut ve Sergen Yalçın, teknik adamlık kariyerlerinde 3. kez karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor´u çalıştırırken, ligin ilk yarısında Sergen Yalçın´ın hocalığını yaptığı Yeni Malatyaspor´u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu mücadelenin ilk yarısında Alanyaspor 3-0 öne geçerken, Sergen Yalçın´ın ekibi Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda 2 gol bulmuş ancak sahadan puansız ayrılmıştı.
Ligin ikinci yarısında Beşiktaş´ın başına geçen Yalçın, bu kez Alanyaspor deplasmanında siyah-beyazlı ekibin hocası olarak boy gösterdi. Erol Bulut´un ekibi bu maçta Juniors Fernandes´in golüyle ilk yarıyı önde kapatsa da, Sergen Yalçın´ın Beşiktaş´ı ikinci yarıda Burak Yılmaz´ın attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılmıştı. Teknik adamlık kariyerinde 2 kez karşılaşan Erol Bulut ve Sergen Yalçın, bu maçlarda birer galibiyet elde ederken, her ikisi de bu galibiyetleri deplasmanda yaşadı.