Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge finalinde Efeler 09 Bolvadin Termalspor'u penaltılarda 7-6 mağlup ederek 3.Lig'e yükseldi.


Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge finalinde Efeler 09 Bolvadin Termalspor ile karşılaştı ile karşı karşıya geldi. Burdur Mehmet Akif Ersoy İstiklal Stadı'nda oynanan maç müthiş mücadeleye sahne oldu.

90 DAKİKADA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı. İki ekip, ilk 20 dakikada birbirini tarttı. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda kontra ataklarla gol arıyan Efeler, Süleyman, İshak ve Emir ile net pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmayınca statü gereği uzatmalar olmaksızın maç penaltılara kaldı.

PRPTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Filikçioğlu, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, müsabakayı protokol tribününden takip etti.

PENALTILAR NEFESLERİ KESTİ

Penaltılarda oyuna sonradan giren kaleci Alper, son vuruşu kurtardı. Beyaz noktaya gelen Sinan topu ağlarla buluşturarak Efelerspor'u 3.Lig'e çıkardı. Maç sonunda yeşil beyazlı cami büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, sevinç gözyaşları söktü.

TARAFTAR AKIN ETTİ

Aydın'dan ücretsiz kaldırılan 30 otobüs ve münferit araçlarla maça gelen taraftarlar tribündeki yerini aldı. Yeşil beyazlı futbolseverler, 90 dakika boyunca takımlarını hiç susmadan destekledi.