AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, petrol, doğal gaz ve maden gelirleriyle kurulan ve gençlerin yuva kurmasını kolaylaştırması hedeflenen Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili açıklama yaptı. Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek kanunlaştığını söyleyen Milletvekili Savaş, gençlerin ev kurma süreçlerine destek olacaklarını vurguladı.

Başkan Çerçioğlu: “Aydın için 18 saat çalıştım ve herkese eşit yaklaştım” Başkan Çerçioğlu: “Aydın için 18 saat çalıştım ve herkese eşit yaklaştım”

Aile ve Gençlik Fonu'nun aynı zamanda gençlerin girişimleri, kişisel gelişimleri ve sosyal risklerden korunma projelerine de katkı sağlayacağını belirterek hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Savaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Yeni evlenecek gençlere destek sağlanması, gençlerimizin ekonomik açıdan desteklenmesi, aile müessesenin korunması ve güçlendirilmesi gibi düzenlemeleri içeren 'Aile ve Gençlik Fonu' kurulması hakkındaki kanun teklifimiz TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek kanunlaştı. Hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.