(EFELER HABER) - EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Muhammed Demir, Büyük Birlik Partisi (BBP) 1. Sıra Adayı Rıdvan Eşin'i Çine'deki fabrika tesislerinde ağırladı.

Başkan Günel: “Kuşadalılar vefayı, kendisine hizmet edeni bilir" Başkan Günel: “Kuşadalılar vefayı, kendisine hizmet edeni bilir"

BBP Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin, Çine'de sosyal sorumluluk projelerine sağladığı destekle geniş kitlelerin takdirini toplamasıyla bilinen Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclisi Üyesi ve EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Muhammed Demir'e ziyaret gerçekleştirdi.

'BÜTÜN HALKIMIZIN OYUNA TALİBİZ'

BBP Aydın İl Başkanı Adem Köse'nin de hazır bulunduğu ziyarette, Cumhur İttifakı'nın Aydın'da TBMM'deki temsiliyetinin bir önceki döneme göre daha yüksek olması gerektiğine dikkati çeken İş İnsanı Demir, BBP Milletvekili Adayı Eşin'e çıktığı yolda başarılar diledi. Çine'de EYSİM Madencilik olarak yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı faaliyetlerine her geçen yıl daha da ivme kazandırarak devam ettiklerini kaydeden İş İnsanı Demir, 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı çatısı altındaki partilerden herhangi birini gözetmeksizin atılan her oyun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemle vurguladığı 'Türkiye Yüzyılı' idealinin vücut bulması adına çok önemli olduğunu belirtti. Ziyarette konuşan İş İnsanı Demir, 'Cumhur İttifakı olarak Çine'de bizde varız. Bütün halkımızın oyuna talibiz' ifadelerini kullandı.

İş İnsanı Demir'e Cumhur İttifakı'na gösterdiği yüksek teveccüh nedeniyle de teşekkür eden Rıdvan Eşin, göreve seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerden de söz etti. Ziyarette karşılık yapılan istişarelerde, İş İnsanı Demir'in Belçikalılardan satın aldığı firma bünyesinde kısa zamanda hayata geçirdiği yeniliklerden övgüyle bahseden Eşin, ilçeden çıkartılan madenin katma değerli ürüne dönüşmesi noktasındaki Çine OSB'deki fabrika yatırımının da ilde örnek teşkil ettiğini belirtti.