Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

Martin Skrtel´in sezonu kapatmasının ardından stoper arayışına giren Medipol Başakşehir, Milan´ın 24 yaşındaki defans oyuncusu Leo Duarte´yi kiralık olarak renklerine bağladı. Başarılı futbolcu, yarın sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeye imza atacak.
Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Başakşehir, ilk transferini yaptı. Skrtel´in sezonu kapatmasıyla birlikte oradaki boşluğu yeni bir isimle doldurmak isteyen turuncu-lacivertliler, Milan´ın Brezilyalı savunmacısı Duarte´yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Geçen yıl İtalyan temsilcisinin renklerine bağladığı ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istenilen performansı veremeyen 24 yaşındaki futbolcu, turuncu-lacivertli ekip ile sözleşme imzalamak için İstanbul´a geldi. Duarte, yarın sağlık kontrollerinden geçecek ve herhangi bir problem çıkmaması halinde resmi sözleşmeyi imzalayacak.