Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi

Aydın Birinci Amatör Küme 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kadıköyspor'a Efeler'de spor ve sporcu dostu esnaflardan olan Küçükköy Gurme'nin sahibi Atilla Küçükdurmaz ziyaret etti.
Ligin ilk iki haftasında Işıklı Demirspor'u 2-0 ve Yılmazspor'u 9-2 mağlup ederek sezona bomba gibi başlayan yeşil-sarılı takımın idmanını ziyaret eden Esnaf Küçükdurmaz takıma baklava ikram ederek şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Kadıköyspor Başkanı Zeki Mendi ve Antrenör Fehmi Mumcuoğlu ziyarette kulüp sponsorlarından Küçükdurmaz'a kulübün atkısını hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.


'ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KADIKÖYSPOR'UN YANINDAYIM'
Amatör sporlara destek vermeyi sevdiğini belirten Atilla Küçükdurmaz, 'Biz esnaflar olarak geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızı spora kazandıran amatör kulüplerimize destek olmalıyız. Kendi dar bütçeleri ile zor ayakta kalan amatör kulüplere yardım etmek, spora ve sporcuya verilen büyük bir hizmettir. Kadıköyspor'daki yöneticilerimiz bizim dostlarımız. Onların başarılı olması için Küçükköy Gurme biz de desteklerimize devam edeceğiz. Küçükköy Gurme olarak şampiyonluk yolunda Kadıköyspor'un yanındayım' dedi.