Aydın Tabip Odası Başkanı Osman Nuri Aydın oldu Aydın Tabip Odası Başkanı Osman Nuri Aydın oldu

Canlı Kurban ve kurban eti bağışı yapan vatandaşlarımızın hayırlarının bayramın ilk günü ihtiyaç sahiplerine iletildiği de ifade edildi. Bu yıl da geçen sene olduğu gibi Aydınlı hayırseverlerin kurban bağışlarını beklediklerini, yurtiçi kurban fiyatlarının 1050 tl yurtdışı için ise 850 tl olduğu ifade edilerek, 'Ne kadar çok yurt içi bağış yapılırsa, yıl boyunca Aydın'da o kadar fazla ihtiyaç sahiplerine bu etler konserve olarak dağıtıcak. Aydın'da yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz' açıklamalarında bulunuldu.

Ayrıca AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen tarafından; 'Türkiye'nin gözbebeği kuruluşlarından biri olan Türk Kızılayı'nın her daim yanındayız. Aydın Türk Kızılay İl Başkanlığı'nın yaptıkları hayır işlerini yakınen takip ve takdir ediyoruz. Kurban bağışı hususunda da ne yapılması gerekiyorsa destek vereceğiz. Aydınlı hayırseverler Türk Kızılay'ına kurbanlarını gönül rahatlığı ile bağışlayabilirler.' ifadelerine yer verildi.

Başkan Özmen; 'İtibar suikastına maruz bırakılmaya çalışılan Türk Kızılayı'na bu kurbanda daha fazla sahip çıkarak kararlı duruşu göstermenin tam vaktidir. Aydın Türk Kızılay'ına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.' sözleri ile konuşmasına son verdi.