Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı


Birinci Amatör Küme'de şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör Lig'e yükselen Kadıköyspor, şampiyonluğunu düzenleyeceği yemekte kutlayacak.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Birinci Amatör Küme'de geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon olan ve Play-Off maçında Aydın Sportif Spor'u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek Süper Amatör Lig'e yükselen Efeler ekibi Kadıköyspor, şampiyonluğunu kutlamak için hazırlanıyor. Yeşil sarılı yönetim, şampiyonluğunu kutlamak için yemek organize etti. Kızılcaköy'deki Sarı Zeybek Kır Düğün Bahçesi'nde düzenlenecek olan gece 7 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Gece için 250 adet bilet bastıran ve biletleri 150 liradan satan yönetim, gecede elde edilecek geliri şampiyonluk primi olarak futbolculara dağıtılacak.
Spor camiasını Kadıköyspor'un şampiyonluğunu kutlayacağı geceye davet eden Kadıköyspor Başkanı Zeki Mendi, 'Bilet alarak gecemize katılacak olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı olmadığı için gecemizde elde edeceğimiz geliri başarımızda emeği geçen oyuncularımıza dağıtacağız. Tüm herkesi gecemize bekliyoruz' dedi. Öte yandan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, gece için 40 bilet satın alarak kulübe en büyük destek veren isim oldu. Başkan Mendi ise bu jestinden dolayı Altıntaş'a teşekkür etti.