4 Ekim Cuma akşamı Germencik'te Türk Burcu Parkında Belediye tesislerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Örgütü tarafından düzenlenen yemekte darp edildiğini öne süren Murat Aytuğ efelerhaber sitemizin konu hakkındaki sorularını cevapladı.

Aytuğ' O akşam davetiye alarak yemeğe gittim. Ben yemekte alkol almadım ama yemek öncesi dışarıda alkol almıştım yani dışarıda alkol alıp oraya gittim. Germencik CHP ilçe eski yönetim kurulu üyesiydim yerel seçimlerden önce partimden istifa ettim. Şu anda herhangi bir siyasi parti üyesi de değilim. Germencik CHP ilçe eski yönetim kurulu üyesi olmam dolayısıyla karşılaştığım arkadaşlarımla selamlaştım. Bir arkadaşım yer gösterdi. Bu arada CHP İl Başkanı Ali Çankır Ve Belediye Başkanı Fuat Öndeş konuşmalarını yaptı. Bu esnada yerimden kalktım ve eski ilçe başkanının yanına gittim. Onunla ve diğer tanıdıklarımla selamlaştım. Biraz sohbet ettim.

Bu arada Fuat Öndeş'in bana öfkeli ve sert bakışlarını gördüm. Müzikli toplantı olduğundan ben de el çırparak eşlik ettim. Sonra bir arkadaşım bana 'Murat bir şey mi var? Fuat Başkan senin hakkında bir şeyler söylüyor ' dedi. Benim ne işim olur onunla dedim ve yerime oturdum. Yine (ismi bizde mahfuz) bir arkadaşım 'Murat, bir şey yapacaklar dedi dikkatli ol dedi bunlar diş biliyor sana' dedi. Benim herhangi bir yanlış davranışım olmadı dedim. Sonrasında biraz daha oturdum ve dışarıda bulunan arabamın yanına gittim. Zeytinlerin altında arkamdan bunlar beni izlemişler Bülent Yeşil başta, ilk önce gelen o arkadan yumruk sesi onun sesi, ' altı aydan beri biz bundan seçimden beri ne çektik vurun bu şe…, öldürün' diye 10-15 kişinin üzerime çullandığını hatırlıyorum.

Üzerime çullananlardan görebildiğim olmadı. Bülent Yeşili gördüm sadece belediye ekibi 10- 15kişi üzerime çullandı. Yere düştüm. Ben yerdeyken kafama gözüme vücudumun bütün her yerine tekmelerle leşe vurur gibi vurmaya başladılar.

Bir arkadaş olay bittikten sonra benim yanıma geldi ve beni kaldırdı. Ben damadımı aradım. O gelmek üzereyken olayı duyan bizim sevdiğimiz bir abimiz bir arkadaşımız araba ile gelmişler damadımdan önce beni hastaneye götüreceklermiş. Arabaya bindim Germencik hastanesine gittik. Oradan da Ambulans ile Aydın'a.

Savaş’tan çiftçilere ve üreticilere müjde! Savaş’tan çiftçilere ve üreticilere müjde!

Aytuğ 'Aydın Devlet hastanesinde İfade aldılar. Azmettirenin Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş olduğunu kesinlikle seziyorum .İfademde şikayetçi oldum. Germencik Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Bülent Yeşil in bizzat gelip vurduğunu gördüm belediye ekibinin olduğunu gördüm yani. Ama yerdeyken üstümdeki insanları vuranları tanıyamadım. Bülent Yeşil bir gazeteye 'ben yaptım sabah gidip ifademi vereceğim şey çıkmaz bu işlerden' demiş'. Ben diyorum ki tutanaklara geçsin mahkemelik olalım yarın öbür gün bizim çocukların başına bir şey gelir yoksa bir daha yapar bunlar.' Şeklinde açıklama yaptı.

Açıklamada olaya bir tarafından dahil olan bazı kişilerin isimleri kullanılmamış olup ismi bizde mahfuzdur. Belediye Başkan yardımcısı Bülent Yeşil herhangi bir açıklamada bulunmamış, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş telefonumuza çıkmamıştır.