DÜZELTME VE YANIT METNİ.

Tarihin eğlence merkezi Aydın'da ziyaretçilerini bekliyor Tarihin eğlence merkezi Aydın'da ziyaretçilerini bekliyor

'28.09.2020 tarihli www.efelerhaber.com sitesinde yayınlanan https://www.efelerhaber.com/meslektasi-yasam-mucadelesi-verirken-o-hastalarini-calmak-icin-mucadele-veriyormus_9717.html başlıklı haberin gerçeğe aykırı olup, kamuoyunu yanıltmak maksadıyla yayınlanmıştır.

İlgi haberde özetle tarafımca hastalara, hastaların izni ve rızası olmaksızın baskı altında Aile Hekimi değişikliği formu imzalatarak, hastaları yanıltmak suretiyle meslektaşlarımın hastalarını çaldığım iddia edilmiştir. Bu ifadelerin hiçbir gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu form hastalar tarafından bizzat imzalanmıştır. Onları yanıltıcı hiçbir beyanda bulunulmamış olup, aile hekimliği değişikliği kendi talepleri ile oluşturulmuştur. Kaldı ki aile hekimliği değişikliği kendi talepleri ile oluşturulmuştur. Kaldı ki aile hekimliği değişikliği şahsım gibi tüm aile hekimlerine bağlı bulunduğumuz bakanlıkça hukuken tanınan bir yetkidir. Söz konusu olayda hukuka ve meslek etiğine aykırı hiçbir durum bulunmamaktadır.

Bilindiği üzere Sultanhiar Aydın iline bağlı nüdusu ve yüzölçümü oldukça küçük bir ilçedir. Ben de ilçenin tek hastanesi olan Sultanhisar İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapmakta olan 5 aile hekimlerinden biriyim. Hakkımda yapılan ve açık ismim ile fotoğraflarımın da paylaşıldığı bu haber şahsımı ve meslek hayatımı karalayıcı, kamuoyuna karşı kışkırtıcı, hedef gösterici nitelikte olup, itibarım ile mevcut ve gelecek meslek kariyerimi zedelemiştir. Şahsımla ilgili gerçeğe aykırı olarak yayınlanan bu haber hakkında gerekli yasal yollara başvurulacağı hususunu belirtir, bu habere itibar edilmemesini rica ederim.

Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.'