Genç kız bıçak darbesiyle kanlar içerisinde kaldı Genç kız bıçak darbesiyle kanlar içerisinde kaldı

Aydın´ın Didim ilçesinde silahla vurularak öldürülen Abdulkadir Görmez cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 4´ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi´nden meydana gelen olayda 35 yaşındaki Abdülkadir Görmez 5 el ateş edilerek öldürülmüş, olayın ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili çalışma başlatmıştı.
Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 27 Mayıs 2021´de görüştüğü kızın ağabeyi tarafından öldürülen Yusuf Bulgan´ın iki kardeşi ile 7 akrabası göz altına alınmıştı. Güvenlik kameralarından yola çıkarak inceleme yapan polis ekipleri, cinayette kullanıldığı tahmin edilen 09 YS plakalı araç tespit edilerek ele geçirilirken, 3 mahallede de evlerde arama yapılmış, araçta cinayetle ilgili delillere ulaşan polis ekipleri, evlerde yapılan aramalarda da 2 tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirmişti. Göz altına alınan şüpheliler Adliyeye çıkartılırken, şüphelilerden Yusuf Bulgan´ın kardeşleri E.B ve A.B ile akrabaları A.B ve O. Ç tutuklanırken diğer şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Öte yandan cinayete kurban giden Abdulkadir Görmez´in ise Mayıs ayında işlenen cinayette Bulgan´ı defalarca bıçaklayarak öldüren Murat Görmez´in amcası olduğu öğrenilmişti.