Ligde ilk haftayı bay takım geçiren Didim Belediyespor, ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Germencikspor'u 2-0 mağlup ederek, lige 3 puanla 'Merhaba' dedi.

TFF, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının cezalarını açıkladı! TFF, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının cezalarını açıkladı!

Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup'un ikinci hafta maçında Germencikspor evinde Didim Belediyespor'u konuk etti. İncirliova Yan Sahası'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol pozisyonlarını değerlendirmedi ve ilk yarı golsüz eşitle bitti. İkinci yarıda Didim Belediyespor 52'de Ertuğrul Buğra'nın attığı golle 1-0 öne geçti. 58'de Bülent Tek ile farkı 2'ye çıkartan Didim Belediyespor maçı bu skorla kazanmayı başardı. Ligin ilk haftasını bay takım olarak geçiren Didim Belediyespor bu sonuçla lige 3 puanla başladı. Germencikspor ise ikinci haftada da puan siftahı yapamadı.

Çekişmeli karşılaşmayı ise Germencikspor Kulübü Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş, her iki kulübün yöneticileri ve az sayıda taraftar izledi.