Demokrasi ve Atılım Partisi Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker, her zaman olduğu gibi özellikle pandemi sürecinde de büyük fedakarlıklar gösteren doktor ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sağlık çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyip Genel Merkezimize aktararak çözüm odaklı bir siyaset yapmak istediklerini belirten Hakan Çağlar Erürker sözü Tabip Odası Başkanı Dr Adalet Çıbık'a bıraktı.

Dr Adalet Çıbık, sözlerinin başında Sağlık çalışanlarının maruz kaldığı şiddet olaylarına karşılık yasal düzenlemenin bir an önce çıkarılmasını istedi.
Daha sonra Covid sürecinde vefat eden sağlık çalışanları için baş sağlığında bulundu ve Sağlık Çalışanları için Covid 19 meslek hastalığıdır, bu konuda yasal düzenlemenin acilen yapılması gerekliliğini vurguladı.
Son olarak da; bu günlerde nisbi bir azalma görülen Covid 19 ve aşılama sürecinin çok iyi yönetilmesi konusunda bilim insanlarının görüş ve önemine dikkat çekti.

Demokrasi ve Atılım Partisi Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker konuşmaları dikkatle dinlediklerini ve partimizin Sağlık Politikaları birimince rapor olarak hazırlanıp Genel Merkeze iletileceği sözünü verdi.

Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor” Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor”

Sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu bu ziyaretin çok faydalı olduğunu belirten Hakan Çağlar Erürker Aydın Tabip Odası Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri nezdinde tüm sağlık camiasına şükran duygularını ifade etti.