HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Efeler'deki Mimar Sinan Spor Salonu'nda, Antrenör Burcu Durmuş yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlılar, bu sezon yerel liglerde mücadele ederek önümüzdeki yıl katılmayı planladıkları 2. Lig için hazırlık yapıyor.
Kuruldukları günden bu yana kulüp faaliyetlerinde önemli çalışmalara imza atan Başkan Volkan Demirci, voleybolda alt yapıyı oluşturarak Aydın'ı il dışında temsil etmek için çalışmalar yapıyor.
Yeni sezon öncesi açıklama yapan Voleybol Antrenörü Burcu Durmuş, 'Kulübümüzün temel amacı, spor kültürünü benimsemiş, sporcular yetiştirerek, kulüp bazında öncelikle voleybol branşında olmak üzere katılacağı tüm branşlarda ulusal ve uluslararası başarılı dereceler elde etmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; eğitim kalitesinden ödün vermeden mümkün olduğu kadar çok sayıda öğrenciye kaliteli bir ortamda spor yapma olanağı sağlıyoruz. Öğrencilerimizi takım kadrolarına hazırlamayı, çağdaş, güvenli ve sağlıklı spor alanlarında çocuklarımızın talep ve beklentilerini tam olarak karşılayarak koşulsuz sporcu memnuniyetini sağlayabilmeyi, sporu yayabilen ve yaygın olarak yaptırabilmeyi hedefliyoruz. Centilmenlik ruhuna sahip, rakibine saygı duyan, kendisini önemseyen, çevresini koruyan, arkadaşlarını, ailesini, ülkesini seven ve milli takım düzeyinde oyuncuları, Türk voleyboluna kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz' dedi.

Süper Kupa maçı yarım kaldı! Süper Kupa maçı yarım kaldı!