Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partisinin ilk kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağını açıkladı.

Tarihin eğlence merkezi Aydın'da ziyaretçilerini bekliyor Tarihin eğlence merkezi Aydın'da ziyaretçilerini bekliyor

AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi Aydın İl Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İl Başkanı Ömer Özmen, Belediye Başkanları Nedim Kaplan, Mehmet Erol, Metin Ertürk ve Ufuk Altıntaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İl Başkanı Ömer Özmen, Belediye Başkanları Nedim Kaplan, Mehmet Erol, Metin Ertürk ve Ufuk Altıntaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Kongre süreci kapsamında delege seçimlerini tamamladıklarını ifade eden AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 'Yedinci olağan kongre çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda delege seçimlerimizi tamamladık. Delege seçimlerini katılımın fazla olması için özellikle hafta sonuna ve ilçelerdeki pazarların kuruldukları güne denk getirdik. Delege seçimlerimizdeki çalışmalarından dolayı mahalle başkanlarımıza ve tüm ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

ERDOĞAN İL KONGRESİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın ilk kongresine katılmak istediğini kaydeden Özmen, 'Mart ayı içerisinde tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ağustos ayından yılsonuna kadar uygun göreceği bir tarihte il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kendisi her zaman olduğu gibi büyükşehirlerin il kongrelerine bizzat katılmak istiyor. Kongrelere ilişkin takvimi kendisi belirleyecek. İnşallah kendisini ilimizde ağırlamaktan şeref duyacağız' ifadelerini kullandı.