TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta 18 maçta 18 puan toplayarak ligden düşen Çine Madranspor, kendisi ile aynı puana ve averaja sahip olan Muğlaspor ile lig sıralamasında 8'inci sıra için maç yapacaktı.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Muğlaspor, direkt ligden düşmemek ve Ortaca Belediyespor ile Play-Out oynamak için ligden düşen ve hiç bir iddiası kalmayan Çine Madranspor ile karşılaşacaktı.

Denizli'de Cumartesi saat 15.00'te oynanacak olan maç öncesi, Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin, Muğlaspor maçına çıkmamak için Ankara'daki Amatör İşler Müdürlüğü'ne dilekçe gönderdi.

Başkan Erçin'in dilekçesi işleme alınmasının ardından, Muğlaspor maçı hükmen 3-0 kazanacak ve direkt ligden düşmekten kurtulacak ve Play-Out oynama hakkı elde edecek.

Çine Madranspor, maç çıkıp kazansaydı, Muğlaspor direkt ligden düşecekti ve Muğlaspor'un Play-Out'taki rakibi olan Ortaca Belediyespor maç oynamadan direkt Bölgesel Amatör Lig'e çıkacaktı.

BAŞKAN ERÇİN: BEN BU İŞE ALET OLMAM

Konu ile ilgili açıklama yapan Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin, 'Bu maç bizim kulübümüzü ilgilendiren bir maç değil. Takımım oynasa ligde kalmayacağım. Zaten ligden düşmüşüm. Hiç bir oyuncumun benden alacağı kalmamıştır. Ligden düşmeme rağmen tüm oyuncularımın ödemelerini yaptım. Kimsenin benden bir kuruş alacağı yoktur. Oyuncular beni bu işe alet etmek istiyor ancak ben bu işe alet olmayacağım. Yensem bir türlü, yenilsem bir türlü. Benim için bu maçın oynanmasının bir anlamı yok. Bu maçı düşüneceklerine daha önceki Kemalpaşaspor yada Yıldızspor maçlarını alsalardı şuan ligde kalacaktık. Kimse bizi maça çıkaramaz. Bu maçtan dolayı telefonlarım susmuyor. Telefonlarımı kimseye açmıyorum. Ben bu işe alet olmayacağım. Muğla'da herkes kendi göbeğini kendisi kessin. Hiç kimse Çine Madranspor'u bu ortama alet etmesin. Her iki takıma da başarılar dilerim' dedi.

FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKMA İSTİYOR

Çine Madranspor futbolcuları adına sosyal medya hesabından açıklama yapan futbolcu Ahmetcan Barba, 'Tüm futbol camiasına duyurumuzdur. Çine Madranspor kulübü oyuncuları olarak bizler 16 Nisan 2022 tarihinde oynamamız gereken Muğlaspor müsabakasına kendi özgür irademizle verdiğimiz karar doğrultusunda oynamak istediğimizi bütün kamoyuna bildirmek isteriz. Kulübümüz tarafından alınan maça çıkmama kararında biz futbolculara hiç bir söz hakkı tanınmamıştır. Bu doğrultuda biz üstümüze düşeni yapmayı isteriz.Maça çıkmama kararını onaylamadığımız gibi böyle bir sürecin içinde bulunmayıda asla kabul etmiyoruz. Çine Madran futbolcularının bu karara alet olmayacağını herkesin bilmesini isteriz' ifadelerini kullandı.

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”