Kuzey Kıbrıs'ta düzenlenen masterlar futbol turnuvasına davetli olarak katılan Aydın Masterlar Derneği'nin eski Başkanı Mehmet Çetin, ödül töreninde oynadığı Aydın zeybeği ile turnuvaya damga vuran isim oldu. Çetin, ayrıca Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a kılıç hediye etti.


Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Batmazoğlu Futbol Masterler Derneği'nin Başkanı Kemal Batmazoğlu tarafından merhum annesi Güner Batmazoğlu anısına düzenlenen masterler futbol turnuvası, bu yıl 9'inci kez organize edildi. Lefkoşa Atatürk Stadı'nda düzenlenen turnuvada, Batmazoğlu Futbol Masterleri, Türkiye Şöhretler Karması, Galatasaray Futbol Masterler ile Fenerbahçe Futbol Masterleri mücadele etti.
Turnuvada Galatasaraylı Altan Aksoy, Mustafa Kocabey, Evren Turan, Küçük Şenol, Trabzonsporlu Soner Boz, Hami Mandıralı, Cem Karaca, Erhan Albayrak, Cemil Turan, Tuncay Şanlı ve Tarık Daşgün gibi ünlü isimler forma giydi.


Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuva 2 gün sürdü. Final maçında Galatasaray Masterleri ile Kemal Batmazoğlu Masterleri karşı karşıya geldi ve mücadeleyi Galatasaray Masterleri kazanan taraf oldu. Turnuvanın finalini Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da protokolden izleyenler arasında yer aldı.


Final sonrası düzenlenen törende katılan takımlara, hakemlere, katkı koyanlara ödülleri Batmazoğlu ailesi ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından takdim edildi.

Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı

ÇETİN, ZEYBEK OYNADI
Aydın Masterlar Derneği'nde bir dönem masterlar futbol liglerinde kazandığı başarılarla adından sıkça söz ettiren eski Başkan Mehmet Çetin de turnuvaya davetli olarak katıldı. Turnuvanın ödül töreni sonrasında, Başkan Çetin'in oynadığı Aydın zeybeği, davetlilerden büyük alkış aldı. 'Son sözü Efeler söyler' diyerek zeybek oynayan Çetin oynadığı zeybek ile turnuvaya damga vuran isim oldu. Çetin ayrıca Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a kılıç hediye etti.