Manisa'da devam eden U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Aydın'ı temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor finale yükseldi.

Trabzon'da maç sonu saha karıştı Trabzon'da maç sonu saha karıştı


HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Manisa'nın ev sahipliği yaptığı U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında finalistler belli oldu. Şampiyonada Aydın'ı temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor B Grubu'ndaki ilk maçında Bornava Kanderespor'u 2-1 ve bugün Muğlaspor'u 2-0 mağlup ederek grup birinci oldu. 2. Kademe maçları için finale adını yazdıran Aydın Büyükşehir Belediyespor finalde A Grubu birincisi Buca Efeler Spor ile karşılaşacak. Yarın 8 Eylül Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Aydın temsilcisinin karşılaşmayı kazanması halinde 2. Kademe'ye yükselecek ve son 20 takım arasında kalmayı başaracak.
'OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM'
Aydın Büyükşehir Belediyespor U18 Takımı Antrenörü Oktay Boyraz, finalde yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti. Antrenör Boyraz, hedeflerinin final maçını kazanarak 2. Kademe'ye yükselmek istediklerini ve bu anlamda oyuncularına sonuna kadar güvendiğini söyledi.
YILDIZSPOR ELENDİ
Muğla'nın Marmaris ilçesinde oynanan U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Aydın'ı temsil eden bir diğer takım olan Aydın Yıldızspor ise şampiyonadan elendi. İlk maçta Isparta 32 Spor'a 3-2 ve ikinci maçında Burdur Bucak Belediyespor'a 3-1 mağlup olarak şampiyonaya veda etti.