Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Aydın Büyükşehir Belediyespor'da antrenörlük görevi için son dört sezonda gittiği takımlarda bir üst lige çıkma başarı yakalayan Savaş Güleser'in ismi öne çıkıyor.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi


HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e düşen Aydın Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezonda işini sıkı tutacak. Sezon hazırlıklarına teknik heyetini belirleyerek başlayacak olan mavi-beyazlı yönetimin tecrübeli bir isim ile yola çıkması bekleniyor. Bu kapsamda hazırlıklarını yapan mavi beyazlılarda görev için birçok isim konuşulurken, öne çıkan isimler arasında Aydın'da çeşitli kulüplerde görev yaptığı son dört sezonda dört kez bir üst lige çıkma başarısı gösteren Antrenör Savaş Güleser de yer alıyor. Birçok kulüpten sezon öncesi teklifler alan genç teknik adamın Aydın Büyükşehir Belediyespor'dan gelecek teklife açık olduğu ve teklif gelmesi halinde mavi-beyazlı kulüpte çalışmaya hazır olduğu öğrenildi.
GÜLESER KİMDİR?
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve Başkan Özlem Çerçioğlu'na yakınlığı ile bilinen Antrenör Savaş Güleser, futbolda çeşitli kulüplerde şampiyonlukları bulunuyor. Son dört sezonda gittiği takımlarda bir üst lige yükselme başarısı yakalayan 36 yaşındaki teknik adam, son olarak Köşk Belediye Doğanspor'u namağlup Süper Amatör Lig'e çıkardı. Genç teknik adam, daha önce Salavatlı Belediyespor'da İkinci Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme şampiyonluğu ile Eskihisarspor'da Birinci Amatör Küme'ye yükselme başarısı yakalamıştı.