'Bu sezonun şampiyonu kimdi biliyor musunuz?' sözleri ile açıklamalarına başlayan Ünal, şunları söyledi:
'Sezon boyunca yağmur çamur demeden tribünsüz stadyumlarda cebindeki son kuruşuyla Aydınspor sevdasını terk etmeyen lig skor sonuç umrunda olmadan her koşulda Aydınspor'un karşılıksız ve menfaatsiz peşinden koşan yöneticileri, hocaları, futbolcuları onurlandıran gururlandıran Aydınspor sevdalıları Asi Kankalar'dır.
Ligin başlamasına 15 gün kala devir aldığımız Aydınspor'u laiki ile yönetebilmek için en saf duygular ile yönetimimiz , hocalarımız , futbolcularımız gece gündüz çalıştık , hayatımızda yapabileceğimiz tüm fedakarlıkları hep birlikte yaptık ligi lider bitirip play- off a kalma başarısı göstersek de play- off'larda en çok gol atan takım olmamıza rağmen malesef hayalleri gerçekleştiremedik başaramadık. Başarısızlığın açıklamasını yapmak en zor iştir.
Bu başarısızlık için yönetim kurulumuz hocalarımız ve futbolcularımızın adına tüm Aydınspor sevdalarından özür diliyorum. Hakkınızı helal edin.'

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”