Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oynanan bir basketbol maçını tribünden takip eden Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Okan Aydoğmuş, kalp krizi geçirdi.

Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen ve Aydın Basketbol İl Temsilciliği 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan Kulüpler Arası U11 Erkekler Ligi'nde, Ada Gençlik ile Denktaş Güney Spor karşı karşıya geldi. Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Okan Aydoğmuş da tribünden takip etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Aydoğmuş bir anda fenalaştı. Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydoğmuş'un kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

ANJİYO OLDU

Kontrollerin ardından, Aydın Devlet Hastanesi'ne getirilen Aydoğmuş yoğun bakıma alındı. Anjiyo olan ve doktorlar tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirilen Aydoğmuş'un damarlarının birine stent takıldı. Dört gündür hastanede tedavisine devam edilen 52 yaşındaki evli iki çocuk babası Aydoğmuş'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.