Ringlerin Kurdu Nefise, Kamboçya’da kazandı Ringlerin Kurdu Nefise, Kamboçya’da kazandı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR- TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta şampiyonluk umutları ile sezona başlayan ancak hedeften uzak kalan Eşin Grup Sökespor'da Başkan Tamer Makaraç artık şampiyonluktan bahsedemez oldu. 9 haftalık ikinci yarı periyodunda ilk hafta karşılaşmalarında lider Efeler 09 Spor FK'nın en yakın rakibi Alaçatıspor'u deplasmanda 2-1 yenmesinin ardından, Yıldızspor deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyetle 8 puanlık farkı kapatamayan Sökespor'da Başkan Makaraç şampiyonluk hedefinde sessizliğe büründü.

İlk yarı boyunca şampiyonluğu dilinden düşürmeyen ve 'Sizler hayal edersiniz Eşin Grup Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç hayalleri gerçeğe çevirir. Her zaman söylediğim gibi Eşin Grup Sökespor bu ligde bu sene misafir, ligin sonunda şampiyon olarak özlem duyduğumuz 3.lig'e çıkacağız' diyen Makaraç, Yıldızspor galibiyeti sonrası mütevazi bir açıklamada bulundu.

'AYDIN'DAN BİR TAKIM 3. LİGE ÇIKSIN'

Makaraç'ın maç sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Her zaman söylediğimiz gibi düzgün futbol oynayarak kadromuzu ikinci yarı daha da genişlettik. Gürkan hocam ile başladık. 15 günlük kampımız verimli geçti. Aydın Yıldız da bizim takımımız. Efeler de bizim takımımız. İllaki temennimiz bu ligden bir Aydın takımının daha 3. Lig'e çıksın. Bunun için centilmence doğru futbolla hayırlısı hangimizdeyse Aydın'dan bir takım şampiyon olsun. Takımızın oynadığı futboldan çok mutluyum.'