Fed faiz oranını sabit tuttu Fed faiz oranını sabit tuttu

İsmail Ümit Dilşen
AYDIN (İHA) - Toplantıda bugüne kadar Kuşadası'nda gerçekleştirdikleri alt ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Ömer Günel, 'Önümüzdeki dönem Kuşadası'nda vitesi daha da yükselteceğiz' dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki sivil toplum kuruluşu ve meslek odalarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Ömer Günel, son olarak KESO Başkanı Ahmet Çalım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Başkan Ömer Günel, üyelere kentte Kuşadası Belediyesi tarafından başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili kurumlarla uyum ve iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar, yatırımlar ve yaşama geçirilecek projeler hakkında bilgi aktardı. Ardından KESO üyelerinden esnafın sorun ve önerileriyle ilgili gelen talepleri dinledi.

'Bütçeyi 6 kat artırdık'
Görevde oldukları 5 yılda Kuşadası Belediyesi'ni mali açıdan disipline sokarak bütçeyi 6 kat artırdıklarını belirten Başkan Ömer Günel, 'Belediyeyi devraldığımızda gereksiz masrafları ortadan kaldırarak tüm kaynaklarımıza sahip çıktık. Gelir artırıcı kalemler oluşturup, tüm paramızı Kuşadası halkına hizmet için kullandık. Bizim dönemimizde ekiplerimiz, tüm kurumlarla uyum ve iş birliği içerisinde çalıştı. Sonuç olarak da Kuşadası'na söz verdiklerimizin 3 katını yaptık' dedi.