HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Fatih Bilgi İşlem Koçarlı Menderes, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı'nda Antrenör Soner Ancın yönetiminde yapılan idmanlarda Kulüp Başkanı Nihat Engin, takımı yalnız bırakmıyor. Takımın çalışmalarını yakından takip eden Başkan Engin, idman sonrasında futbolculara karpuz ikram etti.

Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi


'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK'
İdmanda futbolculara karpuz ikram ederek moral vermek istediğini belirten Başkan Engin, 'Hedefimiz bu sezon şampiyonluk. Bu konuda takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İyi bir kadro kurduk. Takımımız sezona çok iyi hazırlanıyor. Bu da biz yönetim kurulu üyelerini mutlu ediyor. Takımımızın daima yanındayım. Takımımızın çalışmalarından son derece memnunuz. Bu sezon şampiyonluk yaşayarak Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz. Şampiyonluk hedefimizde yanımızda olan ve her zaman desteğini bizlerden esirgemeyen Koçarlı Belediye Başkanımız Nedim Kaplan ve Fatih Bilgi İşlem Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Işık'a teşekkür ediyorum. Takımımıza çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.