Trabzon'da maç sonu saha karıştı Trabzon'da maç sonu saha karıştı

Aydın Gazipaşa Ortaokulu hentbol takımı namağlup olarak tamamladığı bölge şampiyonası ve yarı final maçlarının ardından Türkiye Şampiyonası için Tekirdağ´a gitti. Gazipaşa Ortaokulu´nun hedefi, namağlup olarak Türkiye Şampiyonu olmak.

Bu yıl 4-9 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ´da düzenlenecek olan Hentbol Türkiye Şampiyonası´na katılmaya hak kazanan Gazipaşa Ortaokulu Küçük Erkekler Takımı, şampiyonluk için yola çıktı. Denizli´de düzenlenen Bölge Şampiyonası´nı ve Eskişehir´de düzenlenen yarı final müsabakalarını namağlup tamamlayarak finale yükselen Aydınlı gençler, Türkiye Şampiyonası´nı da namağlup tamamlamak istiyor.

Çekişmeli mücadeleye sahne olması beklenen şampiyonaya Trabzon, Tokat, İstanbul, Elazığ, Bingöl, Aydın, Antalya ve Bursa´dan takımlar katılacak. 5 gün sürecek olan şampiyonada ise namağlup serisini devam ettirmek isteyen Aydın´ın temsilcileri, Türkiye Şampiyonluğu´na aday isimler arasında yer alıyor.

Öğrencilerinin kupayı kazanarak Aydın´a getireceklerine olan inancının tam olduğunu ifade eden Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Nadir Coşkun; 'Türkiye´de ilk sekiz takım arasına giren okulumuz, güçlü rakipleri Denizli, Bursa, Mersin, Antalya ve İzmir takımlarını yenerek Türkiye Finali´ne katılmaya hak kazandı. Aydın´ı hentbolda kız ve erkeklerde temsil eden okulumuz geçen sene de Zonguldak´ta Türkiye Finali´ne katılmıştı. Hedefimiz Türkiye kupasını Aydın´a getirmek. 19 kişilik ekibimiz ile Tekirdağ´a şampiyonluk için yola çıktık. Namağlup olarak şampiyonaya gidiyoruz. Öğrencilerimize güveniyorum, kupayı alıp Aydın´a getireceklerine olan inancım tam. Denizli bölge şampiyonalarını namağlup kazandık, Eskişehir´deki yarı finalleri namağlup tamamladık. Şimdide namağlup olarak Türkiye Şampiyonası´na katılıyoruz ve inşallah namağlup olarak kazanıp geleceğiz' diyerek öğrencilerine başarılar diledi.