Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı

Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti. AGC Başkanı Ferdi Uzun ve yönetimine görevinde başarılar dileyen Başkan Dincil, her zaman Aydın basının yanında olduklarını söyledi.
Aydın'da geçtiğimiz Ocak ayında yapılan genel kurulda AGC Başkanlığına seçilen Ferdi Uzun ve yönetimine ziyaretler devam ediyor. Son olarak AGC'yi Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Dincil ve yönetimi, Uzun'a çiçek hediye etti. Uzun ve yönetimine görevlerinde başarı dileyen Başkan Dincil, 'Biz Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok önemli projelere imza attık. Yaptığımız çalışmalarımıza Aydın basını da önem vererek gündeme taşıdı. Basının bir toplum için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Biz her zaman Aydın basının yanındayız. Tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.' dedi.
BAŞKAN UZUN'DAN TEŞEKKÜR
Başkan Dincil ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Uzun, 'Aydın Fenerbahçeliler Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Üye odaklı çalışmalarının yanı sıra önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attılar. Başkan Hayrettin Dincil ve yönetiminin Aydın basınına verdiği değere her zaman şahit oluyoruz. Ziyaretleri ve destekleri için Başkan Dincil ve yönetimine teşekkür ediyorum.' diye konuştu.
Ziyarette Başkan Dincil, AGC Başkanı Uzun'a çiçek hediye etti.