Masayı sürekli eleştirmesiyle tanınan Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, dağılmaktan son anda kurtulan masayı yerden yere vurdu.

Baykal, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözler sarf ederek, 'Kılıçdaroğlu'nun çoklu ittifak bloku türlü vaatlerle, kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalışıyor. İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz' demişti. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Baykal 'En delikanlı Saadet Partisinin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus'' ifadelerine yer verdi.

Pehlivan’dan gençlere bireysel 25 GB internet sözü Pehlivan’dan gençlere bireysel 25 GB internet sözü

6'lı masayı sık sık eleştiren CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından bir yorumda daha bulundu. Baykal yaptığı paylaşımda, ittifakın gerçekte 2 parti (CHP ve İYİ Parti) arasında gerçekleştiğini iddia etti.

'En delikanlı Saadet Partisinin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus' diyen Baykal, 'Gene de bu anlamsız ittifakın yalnızca tepede ve göz boyamaya yönelik olduğu, 2 parti arasındaki gerçek ittifakı maskelediği yavaş yavaş ortaya çıkıyor, makyajlar dökülüyor' dedi.

Baykal, paylaşımının devamında Altılı Masa'nın kararına karşı çıkan Haymana Mutabakatı'nın yaptığı açıklamaya yer verdi.

''Saadet partisinin tabanını, gövdesini oluşturanlar; 'Davamız kazanacağız avuntusuyla 3-5 vekilliğe peşkeş çekilmiştir' dedi ve Saadet Partisi yönetiminin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay vermesi ile ilgili kararını tanımadığını kamuoyuna duyurdu.''