Yaşayan efsaneleri onurlandıran ve son yıllarda bunu her dönem gerçekleştiren TÜFAD Aydın Şubesi, bu dönemki antrenörlük kursuna Aydın futboluna uzun yıllar antrenör olarak hizmet veren Sabri Kalava ve Durmuş Ali Borazan'ın isimlerini verdi.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi işbirliğiyle geçen yıl koronavirüs pandemisinden dolayı ertelenen TFF Grassroots C Antrenör Kursu, yarın saat 08.30'da başlıyor. 24 Kasım kadar devam edecek kursa Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Merkez Kampüste bulunan Spor Tesisleri ev sahipliği yapacak. Kursta 30 antrenör adayı uygulama ve teorik eğitimlerden geçecek. 9 gün sürecek olan eğitimin sonunda başarılı olan kursiyerler diplomalarına kavuşacak. TFF tarafından bu kursta Muhammed Birdal ve Ahmet Gün, eğitmen olarak görevlendirildi.

Trabzon'da maç sonu saha karıştı Trabzon'da maç sonu saha karıştı

SALAVA VE BORAZAN'IN İSİMLERİ VERİLDİ

TÜFAD Aydın Şubesi, yönetim kurulu toplantısında, TFF Grassroots C Antrenör Kursu'na Aydın futboluna uzun yıllar antrenör olarak hizmet veren Sabri Kalava ve Durmuş Ali Borazan'ın isimlerinin verilmesine karar verdi. Yönetim kurulu kararı ile TFF Grassroots C Antrenör Kursu, Kavala ve Borazan'ın isimleriyle gerçekleştirilecek.

'HAYATTAYKEN, BU ONURU YAŞATMAK İSTEDİK'

Kurs ile ilgili açıklama yapan TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin, 'Uzun yıllar Aydın'ımızda antrenörlük yapan, Aydın futboluna katkılarda bulunan Sabri Kalava ve Durmuş Ali Borazan hocalarımızı onurlandırma amacıyla antrenörlük kursumuza onların isimlerini verdik. TÜFAD Aydın Şubesi olarak futbol adamlarımızı hayattayken, bu onuru yaşatmak istedik. İki hocamız da Aydın'ımız için değerli ve kıymetlidir. Biz TÜFAD Aydın Şubesi olarak futbol adamlarımızı yaşarken, onurlandırmaya devam edeceğiz. Kursumuz, Aydın futboluna hayırlı olsun' dedi.