AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz yaptığı açıklama ile Türk Bayrağını yırtma küstahlığını gösteren aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Loannis Lagos'a sert tepki gösterdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 'Yunanistan'ın şarlatan vekili, Avrupa Parlamentosu Üyesi Loannis Lagos, haddini bil! Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, alçakları denize nasıl döktüğümüzü, en iyi senin soyun bilir. Bu yapmış olduğun çirkin ve aşağılık saldırıdan dolayı derhal özür dile ve o şanlı bayrağımızı öpüp başına koy' dedi.

NE OLMUŞTU?

Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nun 'Yunan Adalarında İnsani Durum' başlıklı oturumunda, bölgedeki göçmenlerin durumu ele alındı. Oturumda Türkiye'nin her istediğini yaptığını ve Yunanistan'a akın akın göçmen gönderdiğini savunan Yunan vekil, büyük bir provokasyona imza atarak Türk bayrağını yırtma küstahlığında bulundu.

Yunanistan'ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Loannis Lagos, 'Kimsenin burada Yunan vatandaşlarının durumunu konuştuğunu duymuyoruz. Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak?' diyerek tepki gösterdi.

Söke’de büyükbaş hayvanların aşılanması devam ediyor Söke’de büyükbaş hayvanların aşılanması devam ediyor

Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde 70'inin yasa dışı göçe karşı olduğunu, ülke halkının göçmenler tarafından saldırılara uğradığını iddia etti.