Efeler Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonunda gerçekleşen programa Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ, protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 81'nci ölüm yıldönümü sebebiyle Efeler Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Şenay Ildız, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Adem Karakuş, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Adnan Özdemir ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Aydın Aslan ve öğrencilerin hazırladığı 10 Kasım Anma Programı düzenlendi.

Efeler Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamında gerçekleşen oratoryo gösterisinde öğrencilerin performansı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran 10'uncu sınıf öğrencisi Furkan ÇATAL'ın Ata'ya benzerliği izleyenleri duygulandırdı.

Akbük´te sokak hayvanları için anlamlı yardım
Akbük´te sokak hayvanları için anlamlı yardım
İçeriği Görüntüle

Anma töreni sonrasında okul müdürü Vahap HATİPOĞLU, 10 Kasım Atatürk'ü Anma programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Muhabir: Efeler Haber