Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 26 yaşındaki amatör futbolcu Anıl Çoban, her hafta Germencikspor maçı için Aydın'a geliyor. 340 kilometre uzaklıktan maça gelen Çoban, ayağının tozu ile çıktığı ilk karşılaşmada gol sevinci yaşadı.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Germencikspor'da forma giyen defans oyuncusu Anıl Çoban, bir yıl önce Afyonkarahisar'daki Emirdağ Muhammet Tufan Ortaokulu'na beden eğitimi öğretmeni olarak atanmasından dolayı takımdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Ligin ilk üç haftasında 1 puan toplayan Germencikspor'da Kulüp Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, transferin son haftasında takımın defansını güçlendirmek için eski oyuncusu Anıl Çoban'a teklif götürdü. Yapılan görüşmede anlaşmaya varılan Çoban, Afyonkarahisar ekibi Salar Belediyespor'dan ayrılarak, kendisini yeniden Germencikspor'a bağlayan imzayı attı.


340 KİLOMETRE YOLDAN GELDİ
Maçtan maça Aydın'a gelecek olan ve antrenmanlarını Afyonkarahisar'da bireysel olarak yapan Çoban, ligin dördüncü haftasında deplasmanda lider Aydınspor ile oynayacakları maç için otobüsle 340 kilometre uzaklıktan 5 saatte Aydın'a geldi. Efeler'deki Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanan karşılaşmada, Germencikspor Antrenörü Mete Kırbıyık ise, Aydınspor maçında Çoban'a ilk 11'de forma şansı verdi.


İLK GOLÜNÜ AYDINSPOR'A ATTI
Bir yıl aradan sonra yeniden sarı-lacivertli formayı giyen Çoban, ayağının tozu ile ilk maçına çıktı. Takımının 2-0 geriye düştüğü karşılaşmanın 75. dakikasında sahneye çıkan Çoban, kafa golü ile farkı bire indirdi. İlk maçında gol sevinci yaşayan Çoban'ın attığı bu gol ise takımının galibiyeti için yetmedi. Nefesleri kesen karşılaşmada 90 dakika forma giyen ve lige golle başlayan Çoban 2-1'lik maçın ardından, Afyonkarahisar'a mağlubiyet üzüntüsü ile döndü.

Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi


13 MAÇA DAHA GELECEK
Her hafta 340 kilometre yoldan Aydın'a gelecek olan Çoban, sarı-lacivertli takımı ile 13 maça daha çıkacak. 18 haftalık ligde son hafta maçları ise, 26-27 Mart 2022 tarihinde oynanacak. Çoban'ın ise sezon sonuna kadar takımının başarısı için forma giymesi bekleniyor.