Başkan Çerçioğlu, Söke’de vatandaşlarla bir araya geldi Başkan Çerçioğlu, Söke’de vatandaşlarla bir araya geldi
Kuşadası Camiatik Mahallesi´nde 30 yıldır terzilik yapan Nuri Sünnetçi, 6 Haziran´da yapılacak olan muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.
Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçilen ancak daha sonra hayatını kaybedenler için ara seçim yapacak. Kuşadası´nda Camiatik Mahallesi sakinleri yeni muhtarlarını 6 Haziran´da seçecek.
1989 yerel seçimlerinden günümüze kadar aralıksız olarak 30 yıldır muhtarlık yapan Camiatik Mahallesi Muhtarı Ahmet Zeki Akıncı 2019 yılının mayıs ayında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Akıncı´nın yerine ikinci azası Nevzat Baharalıoğlu görevi üstlenmiş, 6 ay olan yasal görev süresi aşılınca YSK tekrar seçim kararı almıştı. 6 Haziran´da Türkiye genelinde muhtarlık, ihtiyar heyeti gibi toplam 752 yerleşim biriminde seçim yapacak.
30 yıldır terzilik yapan Nuri Sünnetçi, 6 Haziran´da yapılacak olan ara seçimde muhtarlığa talip olduğunu açıkladı. Evli ve 2 çocuk babası Sünnetçi Camiatik Mahallesi için elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğini belirterek " 30 yıldır terzilik yaptığım Camiatik Mahallesi için bir şeyler yapmak istiyorum. Gelin hep beraber mahalle sakini değil sahibi olalım. Bütün enerjimi ve zamanımı mahallemiz için kullanacağım" ifadelerini kullandı.