Aydın

Jandarmadan önemli uyarı: ’Mutluluğa kurşun sıkma, geleceği karartma’

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI 'MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA, GELECEĞİ KARARTMA' MOTTOSUYLA; DÜĞÜN, NİŞAN, ASKER EĞLENCESİ, MAÇ VE BAYRAM KUTLAMALARI GİBİ TOPLU ETKİNLİKLERİ KONTROL EDEREK VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRİYOR.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ’Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma’ mottosuyla, düğün, nişan, asker eğlencesi, maç ve bayram kutlamaları gibi toplu etkinlikleri kontrol ederek vatandaşları bilgilendiriyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen devriyelerde düğün, nişan, asker eğlencesi, maç ve bayram kutlamaları gibi faaliyetlerde ’Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma’ mottosuyla kontrol edilerek vatandaşlar bilgilendiriliyor. Jandarma ekipleri, kutlamalarda havaya ateş açmanın ciddi tehlikeler oluşturduğuna dikkat çekerek, bu tür davranışların hem can kaybına hem de yaralanmalara yol açabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Kampanya çerçevesinde hazırlanan afiş ve görseller de, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara asılarak farkındalık oluşturuluyor.