Yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı başlayan Aydın Yıldızspor bombaları patlattı. Beş oyuncu ile anlaşma sağlayan mavi-beyazlılarda, yönetim transferlere devam edecek.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Geçtiğimiz sezon genç kadrosuna rağmen, Bölgesel Amatör Lig'de kalmayı başaran Aydın Yıldızspor'da yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı başladı. Yeni sezona iddialı girmek isteyen mavi-beyazlı yönetim, A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak'ın raporu doğrultusunda Elazığ Yolspor'dan forvet oyuncusu Kenan Ağgül, Kayseri Emar Grup'tan 'Pire Mehmet' lakaplı defans oyuncusu Mehmet Turan Karamahmut, geçtiğimiz sezonu Aliağa FK'da geçiren eski defans oyuncusu Raşit İlçebaylık ve Çine Madranspor'dan kanat oyuncusu Kadir Canbaz ve stoper Mehmet Elma ile anlaşma sağladı. Yeni sezonda mavi-beyazlı formayı giyecek olan Kenan, Kadir, Raşit, Mehmet Turan ve Mehmet Elma, takımının başarı için ter dökecekler.
'DAHA İYİ BİR YILDIZSPOR SEYRETTİRECEĞİZ'
Transfer çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, 'Şuana kadar beş oyuncu ile anlaştık. Transfer ettiğimiz beş oyuncu da bizim yakından tanıdığımız ve takımımıza faydalı olacağına inandığımız isimler. Hocamız Samet Albayrak'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aydın halkına yeni sezonda geçen sezondan daha iyi bir Yıldızspor seyrettireceğiz' dedi.