Efeler 09 SFK'nın şampiyon olmasıyla Play-Out oynamaktan kurtulan ve direkt ligde kalan Aydın Yıldızspor'da gençler değer buldu. Mavi beyazlı takımda 2-3 oyuncuya profesyonel liglerden ciddi taliplerin olduğu açıklandı.

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı Fenerbahçe yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

Bu sezon 20 yaş ortalamasıyla Bölgesel Amatör Lig'in en genç takımlarından birisi olan Aydın Yıldızspor ligde kalma hedefine ulaştı. Efeler 09 SFK'nın Burdur'da BAL 9. Grup finalinde Belediye Bolvadin Termalspor'u normal süresi beraberlikle biten karşılaşmada penaltılarda 7-6 mağlup ederek şampiyon olup 3.Lig'e çıkmasıyla Aydın Yıldızspor direkt ligde kaldı. Play-Out oynamaktan kurtulan mavi beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Kaya Özcan, teknik heyet ve futbolcuları kahvaltıda ağırlayarak helalleşti. Efeler'deki Keyif Bahçesinde verilen kahvaltıya Yıldızspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri de katıldı.

'KENDİMİZİ ŞAMPİYON OLMUŞ GİBİ GÖRÜYORUZ'
Takımı ligde tutan teknik heyet ve futbolculara teşekkür eden Başkan Özcan, '20 yaş ortalamasıyla bu ligin en genç takımlarından biriydik. Çok cüzi bütçelerle bu takımı ayakta tuttuk ve ligde bıraktık. Kendimizi şampiyon olmuş gibi görüyoruz. Bizim hedeflerimiz arasında profesyonel liglere oyuncu yetiştirmek var. Genç oyuncularımız kulübümüzde piyasa yaptılar. Şuanda 2-3 genç futbolcumuza 1.Lig ve 2.Lig takımlarından ciddi teklifler var. Bizler oyuncularımızın önünü açacağız. Profesyonel liglere oyuncu yetiştirmeye ve genç oyuncularımızı kulübümüzde değer kazandırmaya devam edeceğiz. Bu genç futbolcularımıza gelişimlerine katkı sunan Sportif Direktörümüz Göksel Özdemir ve genç teknik ekibimize ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.