TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup ekiplerinden Aydın Yıldızspor, sporda psikososyal alanlarda yaptığı çalışmalarla ülke çapında tanınan Dr. Ersin Afacan'ı mental antrenör olarak teknik kadrosuna dahil etti.

Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Futbol başta olmak üzere voleybol, basketbol ve teniste pek çok takıma ve sporcuya mental destek veren Dr. Ersin Afacan ligin ikinci devresinde Yıldızspor'a da mental destek verecek.
Bugün tesislerde teknik kadro ve futbolcularla tanışıp ilk çalışmasını gerçekleştiren Dr. Ersin Afacan, yaptığı açıklamada '2001 yılından bu yana 20 yıldır her düzeyde takım ve sporcuya destek veriyorum. Sporun felsefi, psikolojisi ve sosyolojisi takım ve sporcuların performansına üzerine doğrudan etki ediyor. Bu nedenle başarı için sadece kondisyon, teknik ve taktik hazırlık yetmiyor. Mental anlamda da hazırlanmak, çalışmak ve gelişmek gerekiyor. Sahip olduğum bilgi ve deneyimlerimi Yıldızsporlu futbolcular ve antrenörler ile paylaşacağım. Onların daha başarılı olmaları için yardımcı olacağım. Başkan Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve teknik direktör Samet Albayrak'a gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim.' dedi.
'OYUNCULARIMIZA KATKI SAĞLAYACAK'
Mental Antrenör Dr. Ersin Afacan ile anlaştıklarını dile getiren Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, 'Tüm oyuncularımız bizler için önemli. Oyuncularımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla Mental Antrenör Dr. Ersin Afacan anlaştık. Antrenörümüz Ersin Afacan, oyuncularımıza mental destek çalışmalarında sunumlar yaparak gelişimlerine destek verecek. Bu çalışmaların oyuncularımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Hocamıza anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.