Nisan ayı içinde yapılacak meclis toplantısında değişecek gözüyle bakılan Başkan yardımcısı bırakın yerinde kalsın. Daha dün yerel seçimlerde İttifak ortaklarının oluşturduğu MECLİS LİSTESİN de sırasını beğenmeyip LİSTE KRİZİ Yaratan birinden,

Ne PARTİSİ CHP'ye ne de İTTİFAK ORTAĞI Oldukları diğer partilere faydası olmaz. Ondan iyi bir siyasi pazarlamacı ve Sosyal politika uzmanı değil olsa olsa Siyasi Ekonomi uzmanı olur.

Şahsen Mert Öreroğlu'nu iyi tanımam ama ismi geçen Ulvi Yıldırım Karamanı iyi tanırım. Arkadaş ALİ ÇANKIR'ın ilçe başkanlığında altın suyuna batırılıp Nazilli CHP siyasetine ve partisine adapte edilmiş ancak hiç bir siyasi kol, birim örgütlenmesi içinde çalışmadan PARLATILMIŞ, gün geçtikçe de CHP'nin içinde var olan EKİPLERİN nefretini kazanmıştır. Yerel seçimler öncesi görevden alınan yönetim kurulunun yerine atanacak isim üzerinde başrolü bugün ilçe başkanı olan ve belediye başkan yardımcısı ile birlikte hazırlanan projeyi hayata geçirmek için başrolü oynamış ve başarılı da olmuşlardır. Tabi bu başarıları asla partinin siyasi çıkarları için değil üstlerinin PROJELERİNİ hayata geçirmek üzere olmuştur.

ALİ ÇANKIR'ın altında politika yaparak siyasi yollarını açan daha sonra SİYASİ EGOLARI tavan yapan bu arkadaşlar ne hikmetse kanlı bıçaklı olmuşlar. AHBAP ÇAVUŞ ilişkileri bozulmuş ve birbirlerini demedik LAF bırakmamışlar. Her fırsatta da birbirlerinin kuyusunu kazmışlardır. Gelin görün ki bu gün;

Dün küfür edenler ikişer kişi ekip olup AHBAP ÇAVUŞ OLMUŞLAR.

İl başkanı Ali Çankır net tavrını koyup

Belediye başkan yardımcımız değişmeyecek MERT ÖREROĞLUYLA yolumuza devam edeceğiz derken İlçe başkanı Serkan Sevim, Ulvi Yıldırım Karaman'ı Aday gösterip ALGI Operasyonlarıyla başarı sağlayacağını zannedip UYK ile ŞEYTAN pabucu dikmeye başlamışlardır. İllaki Başkan yardımcısı değişecekse ki değişmelidir ya da hiç kurcalanmamalıdır.

Benim adayım;

ALİ ÖZGEDİKTİR.

Ilımlı, mütevazı kişiliği ile Ekonomisinin yeterliliğiyle, Efendiliğiyle Aileden gelen SİYASİ CHP'liliği ile o koltuğu siyasi olarak dolduracak ve her kesimin olurunu alacak kişidir.

Yoksa bu iş Ne ULVİ YILDIRIM KARAMAN' la ne de bir başkasıyla yürümez. Olmayacaksa da bırakın MERT ÖRER OĞLU yerinde kalsın. Kalsın ki CHP istikrarlı bir siyaset yaptığının görüntüsünü bari ÇİZDİRMESİN.

Eminim

ALİ ÖZGEDİK arkadaş aday gösterilirse ne CHP ne İYİ parti ne de Belediye Başkanı KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN hayır demeyecektir. Ayrıca bu isim son günlerde iyice tabanında gerginlik yaşanan CHP'sini de Büyükşehir Belediye Başkanını da, ANKARA'yı da, İl yönetimini de rahatlatacaktır.

Saygılarımla.