HABER: DOĞUKAN ALKAN - Kadın Girişimciler Platformu Kurucu Üyesi Nebahat Üstüner'in Efeler'de X-İR Döner Salonu hizmetine açıldı.

''Aydın'a yeni bir soluk getirmenin heyecanını yaşıyoruz''

Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor” Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor”

Aydın Kadın Girişimciler Platformu Kurucu Üyesi Nebahat Üstüner'in oğlu Olcay Keskin ile birlikte açtıkları X-İR Döner salonu hizmete girdi.
Açılışa Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti eski İl Başkanı Ömer Özmen AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın İl Göç İdaresi Müdürü Soner Koç, KOSGEB Müdürü Sadullah Dülger ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan X-İR Döner Kurucu Ortağı Serkan Sevinç ;

''TÜM TÜRKİYE'DE ŞUBE SAYIMIZI ARTTIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

''Bizim bir hayalimiz vardı… Yaklaşık 2 yıl öncesinden yaptığımız çalışmalar neticesinde Aydın ve Çine özelinden bir marka çıkarma gayretine girdik. Bu süreci değerli kardeşlerim ve dostlarımla beraber ilerletmek adına güzel bir atılım yaptığımıza inanıyorum. Efelerimize güzel, nezih bir mekan kazandırdığımıza inanıyorum. Şube özelinde Nebahat hanım vizyonuyla bize çok fazla değer kattı. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. İlk şube açılışımızı Nebahat hanımın Aydın Efeler İlçesinde bulunan şubesi ile yapıyoruz. Gelen herkese teşekkür ederim sağ olun var olun ayağınıza sağlık.''

Açılışta Konuşma Yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ise;

''BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR YERİN AÇILIŞINDAYIZ''

''Efeler Belediye Başkanı olarak çok mutluyum… Çünkü bir marka şehir yaratma konusunda iddiamızı yerine getirmek için özel sektörede bir görev düşüyordu. Onu yerine getiren bu cesur arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Efelere ve Aydın'a hayırlı olmasını diliyorum.''