UCİM Aydın İl Temsilciliği, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes´i makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Türkiye genelinde yaklaşık 60 ilde temsilcilik oluşturan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM), Aydın´da da faaliyetlerini gerçekleştirmek ve işbirliği amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına aralıksız devam eden UCİM Aydın İl Temsilciliği, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes´i makamında ziyaret etti.
UCİM Aydın İl Sorumlusu Özlem Güngörenler ile birlikte Saha ve Etkinlik Koordinatörü Samet Beyter, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörü Sedat Gürbüz ve Afra Nur Çelik´in de yer aldığı ziyarette UCİM Aydın temsilcileri derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Erciyes´i bilgilendirdi.
"Saadet Öğretmen Bir Kahramandır"
Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) `i yakından takip ettiğini söyleyen Müdür Erciyes, " Saadet Öğretmenin çocuklar konusundaki duyarlılığını tüm Türkiye takdir ediyor. Mücadelesi tüm öğretmenlerimize örnek oluyor. Çocuk istismarı ile mücadele eden Saadet öğretmen bir kahramandır" dedi.