HABER: DOĞUKAN ALKAN - RAMAZAN AYDEMİR - Yenilenmiş elektronik cihaz sektörünün öncüsü Easycep, İstanbul dışındaki ilk mağazasını çok sayıda davetlinin katılımıyla Aydın'ın Efeler ilçesinde açıldı. Hasanefendi - Ramazanpaşa Mahallesi, Sevgi Yolu mevkinde görkemli bir tören ile hizmete giren Easycep Aydın Mağazası'nın açılışına Cumhuriyet Halk Partisi ydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 23 gözaltı Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 23 gözaltı

TÜRKİYE ÇAPINDA BÜYÜME AYDIN'DAN BAŞLADI
Yenilenmiş telefon ve tablet gibi elektronik cihazların satışının, yurt dışında uzun yıllardır sorunsuz işlediğini ve tüketicilere de büyük avantajlar sağladığını söyleyen Easycep CEO'su Mehmet Akif Özdemir,'Yıl sonuna kadar İzmir dahil toplam 10 şehrimizde daha mağaza açmayı hedefliyoruz. İnternet sitemiz üzerinden alım ve satım işlemleri hızlı ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilebiliyoruz. Bununla birlikte müşterilerimizle sıcak temas kurabildiğimiz mağazalarımızın sayısını artırmayı da çok önemsiyoruz' şeklinde konuştu. Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından, açılış kurdelesi kesildi. Firma sahibi Volkan Aktemur, protokol üyelerine mağazayı tanıtarak yaptıkları iş ile ilgili bilgiler verdi.

12 AY GARANTİLİ OLARAK SATIŞA SUNULUYOR
Easycep'te satışa sunulan telefon ve tablet gibi yenilenmiş cihazlar, gerekli bakım ve onarım işlemleri yapıldıktan ve tüm testlerden geçmesinin ardından fonksiyonları yüzde 100 çalışır şekilde 12 ay garantili olarak satışa sunuluyor.

YENİLENMİŞ ELEKTRONİK CİHAZ NEDİR?
Yenilenmiş elektronik cihazlar, ikinci el elektronik cihazlardan farklıdır. Yenilenmiş bir elektronik cihaz, ilk sahibinden alındıktan sonra uzman teknisyenler tarafından hem yazılımsal hem de donanımsal pek çok teste tabi tutulur. Bu testlerle cihazın durumu tespit edildikten sonra cihaz için gerekli onarım ve iyileştirme işlemleri yapılır ve sıfıra yakın bir hale getirilir.
Ek olarak cihaz tüm korsan yazılım ve uygulamalardan arındırılır. Türkiye'de yenilenmiş elektronik cihaz alım satımı Ticaret Bakanlığı'nın ilgili düzenlemesi ile bir lisansa bağlanmıştır. Buna göre bu lisansa sahip olamayan işletmeler yenileme işlemi yapamaz, yenilenmiş cihaz alıp satamaz. EASYCEP Ticaret Bakanlığı'nın lisansına sahiptir. EASYCEP 'den alınan her yenilenmiş elektronik cihaz 12 ay süre ile Easycep garantisindedir. Müşterinin 14 gün boyunca koşulsuz iade hakkı saklıdır.