Türk Kızılay Aydın İl Şube Başkanı Mesut Mezkit 2021 yılının ramazan ayında yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi;

'Hayırsever vatandaşlarımız, 2021 Ramazan ayında da Kızılay'dan ayni ve nakdi desteklerini esirgemedi. Biz de onların bağışlarını şube ve temsilciliklerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Bu vesile ile Ramazan ayında bağışlarıyla Türk Kızılay'a destek veren Aydınlı hayırseverlerden Allah razı olsun. Ayrıca Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerimize, personelimize, Türk Kızılay Aydın İl Kadın Kolları Başkanımız ve ekibine, Aydın İl Teşkilatı Gönüllülerimize ve diğer Kızılay gönüllülerimize fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Savaş: “Aydın’ı spor şehir yapacağız” Savaş: “Aydın’ı spor şehir yapacağız”

Ramazan ayı boyunca gerek Aydınlı hayırseverlerimizin bağışları, gerekse Genel Merkezimizden gelen katkılarla Aydınlı ihtiyaç sahiplerini sevindirdik. Buharkent'ten Didim'e; Karacasu'dan Kapruzlu'ya kadar Aydın il merkezi ve bütün ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya gayret ettiğimiz yardımlar şöyle:

2 bin 482 hanenin her birine 500 lira nakdi olmak üzere toplam 1 milyon 241 bin lira 'zekat' desteği verdik.

500 haneye 250 lira alışveriş çeki dağıttık.

9 bin 100 parça giyim, 550 çocuğa bayramlık yardımı yaptık.

Aydınlı hayırsever vatandaşlarımızın 2020 yılında bağışladıkları kurbanlardan yapılan kıyma ve kuşbaşı konservelerden 10 bin adeti ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı ve dağıtılmaya devam ediyor.

3 bin 194 gıda kolisi ve 5 bin 100 pide dağıttık.

Bayramda çocuklara bin 500 adet oyuncak, çanta dağıtımının yanı sıra kısıtlamalarda çalışan sağlıkçı ve polislere de ikramlık lokum, çerez ikramlarımız oldu.

İhtiyaç sahibi 2500 kişiye iftar yemeği ikramında bulunduk.

7 bin 500 maske ve temizlik malzemesi dağıttık.

Arife gününde Aydınlı hayırseverimizin ½ tonluk canlı dana bağışını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Yine Arife gününde 250 kilogram elma ve mutfak eşyası dağıttık.

Işıklı ve Nazilli devlet yurtlarında kalan koronavirüs hastalarına toplam 17 bin 611 yemek ikramında bulunduk.

Her zaman olduğu gibi 2021 Ramazan ayında da yardımlarını esirgemeyen Aydınlı ve diğer illerdeki bağışçılarımıza bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.'