Geçen hafta Konyaspor mücadelesinde Fenerbahçeli Valencia'ya verdiği kırmızı kart gündem olan hakem Arda Kardeşler, bu kez de Ümraniyespor-Trabzonspor maçındaki kararıyla tartışma yarattı. Bordo-mavili futbolcu Denswil'in ceza sahası içindeki hava topu pozisyonunda Umut Nayir'e müdahalesine düdük çalmayan Kardeşler'e sosyal medyada tepki yağdı.

2 farklı Maç 2 Farklı Arda Kardeşler

Ümraniyespor'da Umut Nayir'in yerde kaldığı pozisyonda maçın hakemi Arda Kardeşler devam kararı verdi. Fenerbahçeli taraftarların tepki gösterdiği pozisyon maçın önüne geçti. Geçtiğimiz hafta Valencia'ya gösterilen kırmızı kartın ardından bu pozisyonun es geçilmesi taraftarları adeta çıldırttı.

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Karşılaşmanın henüz başında Trabzonspor ceza sahası içindeki hava topu pozisyonunda Stefano Denswil'in dirseğinin suratına gelmesiyle yere yığılan Umut Nayir için sağlık ekipleri saha içine girdi. Ümraniyespor futbolcuların yoğun itirazına rağmen oyunu devam ettiren Arda Kardeşler'e sosyal medyada tepki yağdı.