Efeler 09 Spor FK ile anlaşmanın eşiğinden dönerek Eşin Grup Sökespor ile anlaşan Teknik Direktör Hakan Şimşek, Sökespor'u tercih etme nedenini açıkladı.

Pazar günü Efeler 09 Spor FK'nın Eşin Grup Sökespor'u 2-1 yendiği karşılaşmayı tribünden takip ettiğini açıklayan Şimşek, 'Burada herkesin bilmesini isterim, kimse farklı algıya çevirmesin olayı. Başkanım Tamer Makaraç benimle temasa geçmeden önce Efeler 09 Spor FK ile görüştüm ve bu haftaki 2-1 yenildiği Sökespor maçını izleme fırsatım oldu. Efeler 09 Spor FK ile anlaşma durumum olacağı için Efeler 09 Spor FK'yı daha göz önünde tuttum ama Sökespor'dan da kendimi alamadım bu konuda. Çünkü oyuncu kalitesi anlamında, takım oyunu anlamında Sökespor'u tercih etmemde daha büyük etken oldu. Sağdan soldan danıştığım, bu işin içerisinde olan arkadaşlarım ve dostlarımla da görüşmemizde Sökespor benim için daha iyi olacağını düşündüm. İnşallah bu tercihimde yanılmamış olurum, inşallah başkanımın ve yönetimin bana güvenini boşa çıkartmadan istediğimiz o güzel çıkışı bu haftayla beraber yakalayıp inşallah daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum' dedi.

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz” Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

'FARKI ÇOK GÖRMÜYORUM'

Lider Efeler 09 Spor FK ile aralarında bulunan 5 puanlık fark ile ilgili konuşan Şimşek, 5 puanlık farkı ben çok görmüyorum' dedi.