AK Parti'den milletvekili seçilen Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Savaş, maçın ilk yarısını Cumhur İttifakı'nın önde tamamladığını belirterek, 'İkinci yarının daha başarılı olması için rehavete kapılmadan çok çalışmalıyız' dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Aydın'dan milletvekili seçilen Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ile ilçe yöneticileri, milletvekillerini kapıda karşıladı. AK Partili 3 vekil, partililere kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, milletvekillerini tebrik ederek görevlerinde başarı diledi.

14 mayıs seçiminde Cumhur İttifakı'nın zafer elde ettiğini belirten Mustafa Savaş, 'Maçın ilk yarısında parlamento çoğunluğunu elde ettik. Milletin adamı yiğit adam Recep Tayyip Erdoğan, rakibine 2.5 puan fark attı. Bu farkın artması için çok çalışmalıyız. Maçın ilk yarısı başarılıydı, ikinci yarısının daha başarılı olması rehavete kapılmadan çok çalışmalıyız. Bu maçın hakemi de milletimizdir. Milletimizle buluşup 21 yıllık eser ve hizmet siyasetini anlatacağız. 28 Mayıs'tan sonra da yiğit ve güçlü adam Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam diyeceğiz. Kalp işareti yaparak kalplere girilmiyor. Eser ve siyasetiyle bu iş oluyor. AK Parti bu anlayışla 21 yıldır girdiği tüm seçimleri kazandı. 28 Mayıs da bizim zaferimizle tamamlanacak' diye konuştu.

Savaş’tan çiftçilere ve üreticilere müjde! Savaş’tan çiftçilere ve üreticilere müjde!

28 MAYIS'TA SABAHLARA KADAR SEVİNECEĞİZ

AK Partili Seda Sarıbaş, '85 milyonu ayırmadan, gözü yaşlı nerede mazlum varsa hizmet edeceğiz. 21 yıldır olduğu gibi 14 Mayıs'ta da Allah nasip etti, vatandaşımız o mührü yine AK Parti'ye vurdu. Rabbim bize 28 Mayıs'ta da başarı göstersin. Kent meydanında 28 Mayıs'ta sabahlara kadar sevineceğiz. Bizimle birlikte herkes sevineceğiz. Türkiye'nin şahlanacağı bir dönem başlayacak. 2023, 2053, 2071 hedefiyle bu yola çıktık. Türkiye, gücüne güç katarak ilerleyecek' ifadelerini kullandı.

KİMSE CUMHURBAŞKANIMIZA LAF ETMESİN

14 Mayıs seçiminin bilincinde olarak çalışan tüm teşkilatlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ömer Özmen ise şunları söyledi: 'Cumhur İttifakı 323 milletvekili ile temsil hakkı kazandı. Muhalefetin yıllardır dile getirdiği güçlendirilmiş parlamenter sistemi inanmadığını ve çöpe attığını açık bir şekilde gösterdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güçlü bir destek verdi. Cumhurbaşkanımızı bu kez yüzde 50'nin 5 puan üzerinde bir sonuçla bitirip önümüzdeki 5 yıl boyunca da kimse Cumhurbaşkanımıza laf edemesin. 14 Mayıs'ta kapısı aralanan Türkiye Yüzyılı'nın kapıları önümüzdeki Pazartesi günü tamamen aralanarak güçlü şekilde yürüyüşümüze devam edeceğiz.'