Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, kulübünde görev yapan Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile takımın eski antrenörü Mustafa Ünlü arasında yaşanan polemiğe sessiz kalmadı.

Yaşanan polemik ile ilgili her iki teknik adam ile görüştüğünü belirten Futbol Şube Sorumlusu Altuntaş, Tekin ve Ünlü arasında geçen söz konusu açıklamaların kendilerine Aydın futboluna katkı yapmayacağı görüşünü belirttiğini ve iki ismin de anlayışla karşılandığını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altuntaş'ın iki ismi de etiketlediği paylaşımında şu sözler yer aldı;

Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı

Mustafa Ünlü bir önceki hocamız olup daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere iş yoğunluğundan dolayı, verimliliğinin düşebileceğini göz önüne alarak görevinden affını istemiş ve yönetim kurulumuz tarafından bu istek kabul görmüştür. Bu kulübün kendisine hangi pozisyon olursa olsun çağrı yaptığında göreve koşacağını biliyoruz ve kendisi de bunu ifade etmektedir. Bununla birlikte Tevfik Ata Tekin, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Aydın Şube Başkanı olup, kulübümüzün hali hazırda futbol direktörüdür. Kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam ediyoruz. Her iki teknik direktör olarak görev yapan hocamızın, hırslı kişilikleri kamuoyunun malumudur. Bu hırslı yapının vermiş olduğu anlık reaksiyonla yapılan açıklamalarda zaman zaman maksadın aşıldığı tarafımızdan görülmüştür. Her iki hocamızla da yaptığımız görüşmelerde söz konusu açıklamaların Aydın futboluna katkı yapmayacağı görüşümüz belirtilmiş ve anlayışla karşılanmıştır. Aydın futboluna katkı sağlamak, bu şehirde bir profesyonel takım daha görme çabamız hız kesmeden devam etmektedir. Spor kamuoyunun bilgisine saygılarımla.