Özel Aydın İlgi Eğitim Kurumları ile Aydın Eczacı Odası arasında, imzalanan indirim protokolü kapsamında eczane teknisyenleri, oda çalışanları ve üyeleri ile birinci derece yakınları Özel Aydın İlgi Anaokulu ve Özel Öğretim Kursu'ndan indirimli olarak faydalanacak.

Taciz iddiası ile dövülmüştü, gerçek emniyette ortaya çıktı Taciz iddiası ile dövülmüştü, gerçek emniyette ortaya çıktı


HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın'da önde gelen eğitim kurumlarından Özel Aydın İlgi Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Levent Dönmez; Anaokulu Müdürü Ceyda Çetinkaya ve Anaokulu Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk ile birlikte Aydın Eczacı Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Özel Aydın İlgi Eğitim Kurumları heyeti, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erdinç Eşiyok ile bir araya geldi.


İNDİRİM PROTOKOLÜ
Bünyesinde Özel Aydın İlgi Anaokulu ve Özel Aydın İlgi Özel Öğretim Kursu bulunan Özel Aydın İlgi Eğitim Kurumları ile Aydın Eczacı Odası arasında, ziyarette indirim protokolü de imzalandı. Anaokulu Müdürü Çetinkaya ve Başkan Karaarslan'ın imzaladığı protokole göre eczane teknisyenleri, oda çalışanları ve üyeleri ile birinci derece yakınları, anaokulu ve özel öğretim kursundan indirimli faydalanacak. Aydın İlgi Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Levent Dönmez bu tür protokol anlaşmalarına devam edeceklerini belirterek, Aydın Eczacı Odası ile yapılan indirim protokolünün hayırlı olmasını temenni etti.