Efeler Elit Karen, görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Şadiye – Yalçın Özen çiftinin oğlu Power Gym Spor Salonu işletmecisi Mehmet Özen ile Gül –Ayhan Sağlam çiftinin kızı Şengül Sağlam düzenlenen dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Siyaset camiasını bir araya getiren görkemli düğüne İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İyi Parti Meclis Üyeleri Semra Yücel, Sabri Küçük, İyi Parti eski İl başkanı Cemal Sarı ve çok sayıda davetli katıldı.


Düğünlerin vazgeçilmezi haline gelen her nikahta çiftlere çok güzel mesajlar ve tavsiyeler veren nikah memuru Tahir Altındiş genç çiftin nikahı kıyarken, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan nikah şahidi olarak düğüne katıldılar. Gelinin nikah şahitliğini İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Aydın Sezgin ve kuzeni Çilem Koçlu, Damadın nikah şahitliğini ise Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Ahmet Kündem yaptı. Nikah merasimi esnasında heyecanları gözlerinden okunan Şengül ve Mehmet çifti, ömür boyu mutluluğa 'Evet' dediler.


Mutluluklarına ortak olduğu genç çifte aile cüzdanını veren İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin çifte mutluluklar dileyerek, 'Şengül ve Mehmet'in bu mutlu günlerinde şahitlik ettik' dedi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise, 'Genç çiftimizin bu anlamlı günlerinde yanında olduk. Çiftimize sağlık, huzur ve yaşam boyu mutluluklar diliyorum' dedi. Genç çift ilk dansları ise düğüne katılan davetlileri büyüledi. Genç çift hazırlandıkları ilk dansları ile düğün gününe renk kattı. Damat Mehmet Özen'in tek başına oynadığı Zeybek oyunu ise düğüne damgasını vurdu. Kalabalık düğünde gençlerin arkadaşları bir an olsun pisti boş bırakmayarak, eğlenceli bir akşam geçirdiler.

AYESOB Başkanı Künkcü'nün oğlu dünya evine girdi AYESOB Başkanı Künkcü'nün oğlu dünya evine girdi


Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni kına gecesi, pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti. En ince detayların bile düşünüldüğü muhteşem bir organisazyon ile gerçekleştirilen düğün törenini gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.